HomeProductenTHERMO-LINE

THERMO-LINE

Permo® therm isolatie-element

Permo® therm isolatie-elementen voor de buitenzijde van het dakbeschot en speciale systeemschroeven

De Permo® therm isolatie-elementen voor de buitenzijde van het dakbeschot hebben een maximale isolatie bij een minimale plaatdikte. Hoog efficiënte isolatie-elementen met een isolatiewaarde van 0,021 lambda, een buitengewoon hoge dampopenheid en bijzonder milieuvriendelijk daar 100% CFK en HCFK-vrij. De Permo® therm isolatie-elementen garanderen een lucht- en winddicht oppervlak, vrij van koudebruggen.

Venduct® doorvoer voor isolatiemateriaal, renovatie

Venduct® doorvoeren voor isolatiemateriaal

Een optimaal systeem voor een wind- en regendichte aansluiting van de ventilatiebuizen door de dakisolatie. Geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Voorzien van een innovatief klik-draaimechanisme voor een eenvoudige montage.

Wallint® T3 SK²

Wallint® dampremmer

Extreem robuust voor de toepassing onder dampopen isolatiesystemen aan de buitenzijde van het dakbeschot. Biedt een zeer goede bescherming tegen beschadigingen door een ruwe ondergrond (dakbeschot, spanten), of bij de verplaatsing van de dakdekker bij het verleggen van het isolatie-element Permo® therm. Optimale luchtdichte verlijming dankzij de SK² technologie (met dubbele zelfklevende geïntegreerde plakstrook).

Toebehoren Thermo-Line

THERMO-LINE systeem toebehoren

Het THERMO-LINE systeem is een compleet systeem met optimaal afgestemde en goedgekeurde systeemcomponenten voor een probleemloze verwerking en een betrouwbare montage.

Contact

De directe weg naar Klöber

Klöber Benelux BV
Wijngaardveld 25
9300 Aalst
Belgie

Tel .+32 53729661
info.be.kloeber@bmigroup.com

BTW BE0478985010
IBAN BE57826000545035

Naar het contactformulier