HomeProductenOplossingen voor daknok, hoekkeper, kil en dakvoet

Oplossingen voor daknok, hoekkeper, kil en dakvoet

Roll-Fix® verlegd

Nok- en hoekkeperventilatie

Met het uitgebreide productassortiment van Klöber realiseert u een optimale dakventilatie en wind- en waterdichtheid. De hoogwaardige in windtunnels geteste producten bieden veilige en betrouwbare oplossingen voor het dak. Ze zijn perfect passend, kleurecht en eenvoudig te monteren. ... meer

Nok en hoekkeper toebehoren

Nok- en hoekkepertoebehoren

Naast de betrouwbare vorsthaken van aluminium vindt men in het programma van Klöber ruiterdragers en nok- en hoekkeperbeugels in verschillende uitvoeringen.

Easy-Form®

Aansluit- en afdichtingsband

Easy-Form® is een loodvrije, veelzijdige, universele aansluit- en afdichtingsband voor het maken van aansluitingen van de dakbedekking op opgaande of doordringende onderdelen in het hellende dak. Gemakkelijk te vervormen en sterk uitrekbaar. Dankzij de, over de volledige onderzijde aangebrachte butyllaag, beschikken ze over een hoge hechtkracht. Easy-Form® biedt optimale bescherming tegen de regen en is milieuvriendelijk.

Ventilerende ondervorst

Toebehoren voor kilgoot en dakvoet

Klöber biedt multifunctionele producten voor kilgoot en dakvoet. Na plaatsing garanderen deze toebehoren een optimale bescherming tegen het binnendringen van vogels en insecten en zorgen tegelijkertijd voor een optimale ventilatie. Bij de keuze voor Klöber toebehoren voor kilgoot en dakvoet is de eenvoudige montage net zo bepalend als de duurzame kwaliteit.

Contact

De directe weg naar Klöber

Klöber Benelux BV
Wijngaardveld 25
9300 Aalst
Belgie

Tel .+32 53729661
info.be.kloeber@bmigroup.com

BTW BE0478985010
IBAN BE57826000545035

Naar het contactformulier