HomeOver Klöber

Over Klöber

50 jaar Klöber50 jaar ervaring en innovatieKwaliteitsbelofte
Next Generation

De onderneming

Klöber een internationale referentie
Klöber GmbH uit Ennepetal (D) werd in 1960 opgericht in Schwelm (D). De in heel Europa opererende onderneming is toonaangevend leverancier op het gebied van daktoebehoren. Klöber wordt gekenmerkt door een sterk innovatief karakter. De gedurende tientallen jaren verzamelde kennis op het gebied van wet en regelgeving en marktbehoeften worden omgezet naar hedendaagse producten en doorslaggevende trends. Voorbeelden zijn o.a. de dakventilatie. Oplossingen zoals de rolbare toepassingen voor de daknok en de dampopen onderdakfolies hebben de ontwikkelingen binnen de bouwfysica in Nederland op positieve wijze beïnvloed. Het overgrote deel van de productie vindt plaats in Duitsland om vanuit het logistieke centrum in Bingen verspreid te worden over heel Europa. Klöber draagt met trots het logo "Made in Germany" en verwijst graag naar haar innovatieve en marktbepalende programma.

Kwaliteitsbelofte

Klőber draagt het motto: "van professionals voor professionals". Op basis van een faire prijs/prestatieverhouding staan wij garant voor loyaliteit aan de vakhandel en een uitgebreid hedendaags productportfolio. Interne en externe producttesten garanderen dat het productenscala van Klöber optimaal invulling geeft aan ontwikkelingen in de markt. Ook garanderen wij de hoogste en meest duurzame productkwaliteit. Klőber ondersteunt de vakhandel en de vakman om optimaal gebruik te maken van de kansen die de sterk veranderende markt hen biedt.

Een uitgebreid product gamma


Dankzij zijn gamma biedt Klöber een erg compleet pallet aan producten. Onderdakfolies voor hellende daken en metalen daken, dampremmers/dampschermen, kwalitatieve nokventilatie, van universele looproosters en sneeuwopvangsystemen tot ventilatiedakdoorvoeren voor hellende of platte daken, houtbevestigings- en verbindingsmiddelen, alles is verkrijgbaar. Een volledig beheerste techniek, oog voor detail en een plaatsing volgens de regels van het vak maken het mogelijk te voldoen aan de eisen voor energiezuinige (besparende) woningen of van passieve woningen. "Dichtbij de klanten staan en ze een uitstekende service bieden"; dat is het recept voor een betrouwbare en professionele samenwerking tussen distributeurs en de professionals van de sector.

Onze vestigingen in Europa ... meer

Contact

De directe weg naar Klöber

Klöber Benelux BV
Wijngaardveld 25
9300 Aalst
Belgie

Tel .+32 53729661
info.be.kloeber@bmigroup.com

BTW BE0478985010
IBAN BE57826000545035

Naar het contactformulier

DoP

Hier kunt u de prestatieverklaringen van de Europese Verordening n° 305/2011 downloaden
meer (ZIP)